Despre mine

Fotografia mea
satul Danceni, r. Ialoveni, Moldova

marți, 30 ianuarie 2018

Să transformăm tableta în prietenul nostru atunci când copilul o solicită!!!

În secolul tehnologiilor informaționale, noi ca părinți nu putem să NU ne gândim la consecințele pe care le poate avea un dispozitiv informațional  modern. De aceea în cadrul serviciului "Fii Conectat" încercăm să educăm copiii să folosească gadgeturile pentru instalarea unor softuri educaționale, sa poată învăța ceva nou cu ajutorul aplicațiilor Caută cuvinte, Adevărat sau fals, Ghicește..., sa-și dezvolte spiritul competitiv prin aplicațiile Crush Royal, Pes (fotbal) și multe alte lucruri noi. Pentru părinți avem recomandări în domeniul aplicațiilor de Control Parental, softuri care pot fi instalate conform vîrstei copilului sau în dependență de solicitările părintelui.
Serviciul este prestat în fiecare zi de marți și vineri, începînd cu ora 16:00. Și astăzi am fost invadați de copii dornici să afle ceva nou la tabletă, să le dăm idei de aplicații sau să ne prezinte ei recomandările lor în materie de softuri pentru iPad. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dragostea nu are vârstă...

 La  23 februarie 2024, în ajun de Dragobete, în incinta Casei de Cultură Dănceni s-a organizat un eveniment de suflet pentru persoanele cu ...